Caroline Lind, grundare Honungsbyrån

Jag som driver Honungsbyrån heter Caroline Lind och har jobbat med digital marknadsföring i internationella B2B-företag i över 15 år. Jag arbetar som konsult i eget bolag sedan 2014, och har kunder i min hemstad Åtvidaberg, runtom i Sverige och i ett flertal europeiska länder.

Tack vare digitaliseringen och molnbaserade lösningar kan jag jobba på distans, och håller kontakten med mina kunder via mejl, telefon, samarbetsverktyg och onlinemöten. Mina svenska kontakter ser jag till att träffa ansikte mot ansikte ibland, men med mina internationella kunder har jag fått bygga relationerna utan att ha träffats IRL. Det funkar bra!

Jag gillar att vara flexibel, och kan börja dagen med att bygga ett flerspråkigt nyhetsbrev i Marketing Automation-plattformen Eloqua, lösa ett akut tracking-problem i Salesforce innan lunch, skriva engelska nurturetexter som ska in i HubSpot och sen ha ett onlinemöte på eftermiddagen. Till exempel. Jag prioriterar och stuvar om för att alla mina kunder ska få den hjälp de behöver.